GEVELBEKLEDING

Van dakkapel tot volledige gevel

Een hoogwaardige bescherming van uw buitenmuren, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie – dat is wat u van gevelbekleding mag verwachten. De exterieurafwerking van uw huis dient niet alleen esthetisch te zijn – het mag liefst ook duurzaam natuurlijk. En een beetje onderhoudsgemak is altijd meegenomen. Eddy Kauffmann combineert die drie troeven met de glimlach. Van dakkapel tot volledige gevel.

Voor de gevelbekleding kunt u kiezen uit een waaier van mogelijkheden:

Cedral Sidings: deze populaire en decoratieve gevelbekledingsstroken worden vervaardigd uit geperst vezelcement en andere natuurlijke grondstoffen. Deze gevelstroken zorgen voor een functionele bescherming van elke gevel. Cedral Sidings zijn verkrijgbaar in cederhoutstructuur of in een gladde, vlakke coating. Ze stimuleren architect en opdrachtgever tot een creatieve ontdekkingstocht. De panelen kunnen zowel horizontaal als vertikaal aangebracht worden. In deze karakteruitvoeringen hanteren we graag diverse combinatiemogelijkheden.

Hout: larynx, meranti, thermowood en cederhout.
Thermowood is een gebakken dennensoort, je hoeft er nooit nog iets aan te doen. Daarom is thermowood uitermate gebruiksvriendelijk, net als cederhout.
Larynx en meranti zijn twee houtsoorten die gekleurd kunnen worden. Het grote voordeel hiervan is dat de kleuren perfect afgestemd kunnen worden op de ramen en de dakrand van uw pand.

Daarnaast werken we met duurzame producten in een hogere prijsklasse van het Deceuninck-huis. Die muurbekleding kan horizontaal, verticaal of diagonaal aangebracht worden. Beton, hout, baksteen: elke vaste ondergrond is een prima drager. Elke gevelbekleding vormt een mooie kleurensymfonie met uw ramen en deuren. De eenvoudige plaatsing is ook goed voor uw tijdsrendement…

Klaar voor een nieuw avontuur met uw huis? Vraag hier dan vrijblijvend meer informatie.

Plaatsen van gevelbekleding

Extra gevel- of dakbekleding zet de kroon op uw levenswerk.